Mail: info@fia.al   Phone: +355 69 70 10 910

Rreth Nesh

Vizioni yne

FIA SHA është nje kompani me eksperiencë shumëvjeçare në ofrimin e produkteve cilësore në fushën e pjesëve të këmbimit për vetura, furgona, kamiona, traktorë etj. Objekti i aktivitetit te kompanise konsiston ne tregtimin me shumice dhe pakice duke filluar qe nga filtrat e makinave, vajra, apo solucione. Me mbeshtetjen e partnereve te njohur ne tregun nderkombetar, tashme FIA SHA eshte kthyer ne lider per ofrimin e produkteve. Pikesynimi i kompanise sone ka qene dhe eshte te ofroje ne treg cilesine maksimale te produkteve me çmime te pershtateshme per tregun shqiptar. Ne furnizojme afersisht mbi 90 % te tregut Shqiptar, bashkepunojme me me shume se 400 kliente, dyqane dhe servise, duke garantuar edhe nje prezence maksimale ne treg. Programi i furnizimit qe ne aplikojme, synon te kenaqe te gjitha kerkesat qe ka tregu, si ne cilesi por edhe ne game, per te gjitha markat e makinave.

Profesionalizmi
100%
Serioziteti
100%
Perkushtimi
100%

 

Partneret Tane

Firma FIA SHA do te vazhdoje ne te ardhmen jo vetem te ruaj cilesine e produkteve qe ofron, por edhe te rrise ne menyre te vazhdueshme prezencen e saj ne treg me marredhenie tregtare te vazhdueshme dhe te qendrueshme, gjithashtu edhe ekskluzivitete, nga shume prodhues potenciale Europiane.

filtra baldwin fiafiltra hifiperkins fiavenol fiastauf fiaunipoint fiatotal fiamobil fiacat fia

Ejani ne FIA sha te te njiheni me produktet tona.